Aanbrengen van brandvertragende coating

Van Eijmeren Vastgoedzorg_Brandwerende coating Prins Beatrixlaan garageAtrium Vastgoedmanagement BV heeft Van Eijmeren Vastgoedzorg opdracht gegeven voor het aanbrengen van een brandvertragend coating systeem op de staalconstructie van de Prinses Beatrixlaan parkeergarage in Den Haag. De parkeergarage is in gebruik bij PostNL en MN. De garage voldeed niet meer aan de laatste inzichten en voorschriften voor wat betreft de brandvertragende werking van de coating op de staalconstructie. Mede door het gebruik hiervan was schade ontstaan aan diverse onderdelen van de constructie. Ruim 1,5 jaar is er intensief overleg geweest tussen alle betrokken partijen. Aan dit overleg namen de volgende partijen deel:

– Atrium Vastgoedmanagement (opdrachtgever en beheerder)
– Pronto VGM (proces- en projectbegeleiding)
– Gemeente Den Haag (afstemming m.b.t. de brandvertragende eisen)
– Sika Nederland (technische advisering, begeleiding en rapportage)
– Efectis Nederland (fire engineering)

De realisatie van deze opdracht is op dit moment in volle gang. De oplevering is gepland begin december 2015. In nauwe samenwerking met de gebruikers van de parkeergarage wordt e.e.a. gepland en gerealiseerd. De hele constructie wordt onder zeer hoge druk gereinigd zodat alle niet meer functionerende brandvertragende coating wordt verwijdert. Vervolgens wordt een volledig nieuw brandvertragend verfsysteem aangebracht en worden reparaties in vrijwel de zelfde kleurstelling teruggebracht. Geen eenvoudige opgave in een parkeergarage die gewoon in gebruik blijft.

Contact

Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Zwolseweg 37a
2994 LB Barendrecht
T. 0174-21 30 19
E. info@vaneijmerenmaasland.nl

KvK 57053677
IBAN NL02 ABNA 0838 6205 23
BTW ID NL852419570B01

Werken bij Van Eijmeren

Van Eijmeren is een modern bedrijf en staat binnen de markt bekend als een vooruitstrevende organisatie. Dit willen wij graag zo houden en met het oog op de toekomst hechten wij dan ook veel waarde aan goed personeel. Het personeel wordt gezien als het boegbeeld van de organisatie. Hier wordt dan ook continue in geïnvesteerd in de vorm van trainingen, cursusdagen en dergelijke.

Projecten op Instagram